نوبت دهی اعتماد پرداز

 

 

 

 تغذیه و کرونا

 

 ملاحظات تغذیه ای برای ارتقای سیستم ایمنی علاوه بر رعایت بهداشت فردی و اجتماعی 

 

1.       خواب کافی داشته باشید

2.       روغن های جامد استفاده نکنید و از بین انواع روغن، از روغن زیتون استفاده کنید

3.       روزانه حتما یک عدد تخم مرغ یا دو عدد سفیذه آن را مصرف کنید.

4.       از ادویه جاتی نظیر زردچوبه و زعفران در این روزها بیشتر استفاده  نمایید

5.       از جوانه های جو، گندم، ماش و شبدر در رژیم روزانه خود استفاده کنید

6.       از بین انواع مغزهای گیاهی، گردو داخل پوسته چوبی بهترین گزینه است که در طول روز مصرف کنید

7.       حتما روزانه یک عدد پیاز خام بنفش استفاده کنید

8.       از کنسرو استفاده نکنید. و سوسیس و کالباس را از برنامه خود حذف کنید.

9.       حتما روزانه از خوراک عدسی، دال عدس با لوبیا استفاده کنید مصرف پروتئین در این روزها اهمیت دارد.

10.   روزانه حتما از یک انار قرمز و پرتقال های تو سرخ استفاده کنید

11.   مصرف خانواده کلم و کدو حلوایی را در رژیم روزانه فراموش نکنید و از میوه در میان وعده ها استفاده شود. 

12.    مصرف کافی مایعات و نوشیدنی های طبیعی مانند چای سبز فراموش نشود

13.   از فراورده های پروبیوتیکی و از مکمل های آن استفاده کنید.

14.   شکلات تلخ بخورید و گز، سوهان، نقل، نبات و شیرینی جات را حذف کنید.

15.   از کنجد و ارده در برنامه غذایی خود استفاده کنید و مواد غذایی شیرین را محدود کنید.

16.   حتما ویتامین دی و آهن خون خود را چک کنید. اگر کمبود دارید حتما درمان کنید.

17.   از مصرف غذاهایی که کامل نپخته مانند تخم مرغ عسلی خودداری گردد.

18.   از غذاهای بیرون بر رستوران استفاده نکنید.

19.   از مصرف غذا و مایعات در مکان های نا مطمئن خودداری گردد.

این توصیه ها در سالمندان، کودکان، خانم های باردار و افراد مصرف کننده کورتون یا افراد مبتلا به سرطان بسیار مهمتر می باشد.

 

 

برای دریافت نرم افزار رژیم درمانی کلیک کنید.

 

چندین راه آسان و موثر برای افزایش سوخت و ساز بدن وجود دارد, که بسیاری از آنها با ایجاد تغییرات ساده در رژیم غذایی و شیوه زندگی قابل دستیابی است.

متابولیسم یا سوخت وساز بدن چگونه بر سلامت شما تاثیر می گذارد؟

سوخت و ساز بدن اصطلاحی است که تمام واکنش های شیمیایی موجود در بدن را توصیف می کند که بدن را زنده و فعال نگه می دارد.

متنابولیسم مسئول تبدیل مواد مغذی از غذاهایی که می خورید به سوخت است.که این سوخت انرژی مورد نیاز برای تنفس, حرکت, هضم مواد غذایی, گردش خون, و ترمیم بافت ها و سلول های آسیب دیده را فراهم می کند.

با این حال، کلمه "سوخت و ساز بدن" اغلب برای توصیف basal metabolic rate" یا انرژی متابولیسم پایه" خود را استفاده می شود، و یا تعداد کالری شما در استراحت می سوزانند.

هر چه میزان سوخت و ساز بدن شما بیشتر باشد، کالری بیشتری در استراحت می سوزاند. بسیاری از عوامل از جمله سن, رژیم غذایی, جنس, اندازه بدن, و وضعیت سلامت می تواند سوخت و ساز بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد.

چندین استراتژی وجود دارد که می تواند به افزایش سوخت و ساز بدن کمک کند. در اینجا 9 راه آسان برای افزایش سوخت و ساز بدن را بیان می کنیم .

کازئین چیست؟

کازئین یک پروتئین لبنی دیر هضم است که مردم اغلب آن را به عنوان مکمل مصرف می کنند.این اسیدهای آمینه به آرامی آزاد می شود، بنابراین افراد اغلب آن را قبل از خواب مصرف می کنند تا به بهبودی و کاهش تجزیه عضلات در هنگام خواب کمک کند.

چندین مطالعه نشان داده است که به افزایش رشد عضلانی و همچنین فواید دیگر کمک می کند.

کازئین نیز مانند پروتئین وی ، از شیر به دست می آید.

اگر به طور منظم ورزش می کنید، احتمالاً می خواهید مطمئن باشید که بیشترین بهره را از آن می برید. یکی از فواید مهم ورزش افزایش عضله و قدرت است. داشتن بیشترین مقدار عضله باعث می شود که بهترین عملکرد خود را در طول ورزش و زندگی روزمره داشته باشید.

سه معیار اصلی که برای افزایش حداکثر عضله باید رعایت شودعبارتند از:

1.       دریافت کالری بیشتر از مصرف کالری باشد

2.       .مصرف پروتئین بیشتر از آنچه که تجزیه پروتئین باشد

3.       از یک برنامه ورزشی مناسب پیروی شود.

بدون مصرف مکمل های غذایی، تمام این معیارها را می توانید براورده کنید اما برخی مکمل ها ممکن است به شما در رسیدن به اهدافتان کمک کنند.

6 مکمل که در ادامه ذکر شده  ممکن است به شما کمک کند تا با برنامه ورزشی خود عضله بیشتری بدست آورید.

آیا می دانید مهمترین عامل برای کات عضلات و ایجاد سیکس پک چه می باشد ؟

بسیاری از ورزشکاران حرفه ای معتقدند مهم ترین عامل ایجاد کات عضلات رژیم غذایی می باشد واضح است که در کنار رژیم غذایی، داشتن برنامه تمرینی مناسب لازم است. در این مطلب به بیان برخی از نکات مهم درباره ی رژیم غذایی دردوران کات عضلات می پردازیم.

فواید و خطرات پروتئین آب پنیر چیست؟

 

  مردم معمولاً از پروتئین (وی) آب پنیر به عنوان مکمل در کنار ورزش های مقاومتی برای کمک به بهبود سنتز پروتئین عضلانی و رشد توده عضلانی بدون چربی استفاده می کنند واما پروتئین آب پنیر چیست و استفاده از آن چه مزایایی دارد؟

  شیر از دو پروتئین کازئین و آب پنیر ساخته شده است. پروتئین آب پنیر را می توان از کازئین موجود در شیر جدا کرده و یا به عنوان محصول جانبی در پنیرسازی استفاده کرد. پروتئین آب پنیر یک پروتئین کامل در نظر گرفته می شود زیرا حاوی هر 9 اسید آمینه ضروری است و میزان لاکتوز آن کم است. مزایای زیادی در ارتباط با مصرف پروتئین آب پنیر وجود دارد و محققان دائماً در حال یافتن خواص درمانی جدید هستند.

 

در اینجا، ما مزایای آن را توضیح می دهیم و به برخی از عوارض جانبی و خطرات احتمالی نگاه می کنیم

 

 

حقایقی در مورد پروتئین آب پنیر:

 

بسیاری از مزایای بالقوه بر اساس مطالعات منفرد است و قبل از قضاوت قطعی به شواهد بیشتری نیاز است.

 پروتئین آب پنیر مخلوطی از بتا-لاکتوگلوبولین، آلفا لاکتالبومین، آلبومین سرم گاوی و ایمونوگلوبین ها است.

مزایای احتمالی شامل کاهش وزن و کاهش کلسترول است.

خطرات احتمالی شامل حالت تهوع و سردرد است، اما در دوزهای متوسط، پروتئین آب پنیر خطرناک تلقی نمی شود.

 

 

کمک به کاهش وزن: در یک مطالعه بر روی 158 نفر، که در Nutrition & Metabolism Trusted Source منتشر شد، افرادی که به آنها آب پنیر داده شد «به طور قابل توجهی چربی بدن خود را از دست دادند و در مقایسه با افراد مصرف کننده نوشیدنی کنترل، حفظ عضلات بدون چربی بیشتری را نشان دادند.

کاهش کلسترول: مطالعه ای که در مجله British Journal of Nutrition Trusted Source منتشر شده است. به 70 مرد و زن دارای اضافه وزن به مدت 12 هفته مکمل آب پنیر داد و تعدادی از پارامترها مانند سطح لیپید و انسولین را اندازه گیری کرد.

 

آنها دریافتند که "کاهش قابل توجهی درتمام کلسترول و کلسترول LDL در هفته 12 در گروه آب پنیر در مقایسه با گروه کازئین  وجود داشت.

 

آسم: پروتئین آب پنیر می تواند پاسخ ایمنی را در کودکان مبتلا به آسم بهبود بخشد. یک مطالعه کوچک شامل 11 کودک، در مجله بین المللی علوم غذایی و تغذیه منتشر شده دریافتند که کودکان مبتلا به آسم که به مدت یک ماه دو بار در روز 10 گرم پروتئین آب پنیر مصرف می کردند، پاسخ ایمنی بهتری داشتند.

 

فشار خون و بیماری های قلبی عروقی : تحقیقات منتشر شده در مجله بین المللی لبنیات نشان داد که نوشیدنی هایی که با پروتئین آب پنیر مکمل شده بودند به طور قابل توجهی فشار خون را در بیماران مبتلا به فشار خون بالا کاهش می دهند.

 

کاهش وزن در افراد مبتلا به HIV:

 یک مطالعه منتشر شده در مجله Clinical and Investigative Medicine نشان داد که پروتئین آب پنیر ممکن است به کاهش کاهش وزن در بیماران HIV مثبت کمک کند.

خطرات احتمالی:

خطرات پروتئین آب پنیر شامل درد معده و گرفتگی در صورت مصرف در دوزهای بالا است. برخی از افرادی که به شیر حساسیت دارند ممکن است به طور خاص به آب پنیر حساسیت داشته باشند. در دوزهای متوسط، پروتئین آب پنیر معمولاً عوارض جانبی ایجاد نمی کند. با این حال، مصرف دوزهای بسیار بالا می تواند باعث شود:

 

درد معده.

گرفتگی عضلات.

کاهش اشتها.

حالت تهوع.

سردرد.

.خستگی

دوزهای بالای مداوم پروتئین آب پنیر نیز ممکن است باعث آکنه شود. از نظر تغذیه ای، پروتئین آب پنیر بسیار غیر معمول است و معادل طبیعی ندارد. برخی از مردم بر این باورند که خطرات ناشی از غذاهای تصفیه شده از نظر تغذیه ای مانند اینها وجود دارد، زیرا اگرچه حاوی مواد مغذی زیادی هستند، تعادل به شدت به سمت پروتئین تغییر می کند.

 

انواع:

سه نوع اصلی پروتئین آب پنیر وجود دارد. کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC)، ایزوله پروتئین آب پنیر (WPI) و پروتئین آب پنیر هیدرولیزات (WPH).

 

بیایید به ترتیب به هر یک از این موارد نگاه کنیم:

 کنسانتره پروتئین آب پنیر - WPC حاوی سطوح کم چربی و سطوح پایین کربوهیدرات است. درصد پروتئین در WPC بستگی به غلظت آن دارد. کنسانتره های انتهایی پایین تر دارای 30 درصد پروتئین و انتهای بالاتر تا 90 درصد هستند.

 

 پروتئین های ایزوله - WPI برای حذف تمام چربی و لاکتوز پردازش می شوند. WPI معمولا حداقل 90 درصد پروتئین است.

 

 پروتئین آب پنیر هیدرولیز - WPH به عنوان شکل "پیش هضم شده" پروتئین آب پنیر در نظر گرفته می شود زیرا قبلاً تحت هیدرولیز جزئی قرار گرفته است - فرآیندی که برای جذب پروتئین توسط بدن ضروری است. WPH به اندازه دو شکل دیگر پروتئین آب پنیر به هضم نیاز ندارد.

 

 همچنین، WPH به دلیل بهبود قابلیت هضم و کاهش پتانسیل آلرژن، معمولاً در مکمل‌های پروتئینی پزشکی و شیر خشک‌های مخصوص نوزادان استفاده می‌شود.

 

عضله سازی و کاهش وزن:

 

 مطالعه ای که در مجله بین المللی تغذیه ورزشی و متابولیسم ورزشی منتشر شد، نتیجه گرفت که «مکمل پروتئین آب پنیر در طول تمرینات مقاومتی در مقایسه با تمرین مقاومتی بدون مکمل مزایایی دارد. علاوه بر این، «مردانی که مکمل پروتئین آب پنیر مصرف کردند، افزایش نسبی بیشتری در توده بافت بدون چربی داشتند».

افزایش قدرت بسیار بهتر با مکمل های ایزوله آب پنیر در مقایسه با کازئین همراه است. در مطالعه دیگری که در مجله بین المللی تغذیه ورزشی و متابولیسم ورزش منتشر شد، به این نتیجه رسید که «در دو گروه مردانه همسان، تمرین مقاومتی، ایزوله آب پنیر افزایش قابل توجهی در قدرت توده بدون چربی بدن و کاهش توده چربی در مقایسه با مصرف مکمل کازئین در طول یک برنامه تمرین مقاومتی شدید 10 هفته ای ایجاد کرد.

زیر مجموعه ها